0 تا 100 شرایط و نکات تنصیف دارایی

تنصیف دارایی چیست؟

در این مقاله به این خواهیم پرداخت که “تنصیف دارایی به چه معناست؟ و چه شرایطی برای رسیدن به شرط تنصیف دارایی وجود دارد؟ در روز تنظیم سند ازدواج، زن و شوهر به سرعت صفحات مختلف قباله نکاح را امضا می‌کنند، در حالی که بسیاری از آنها واقعاً نمی‌دانند امضاهایشان موجب چه تعهداتی می‌شود یا چه اموری را قبول می‌کنند. سردفتران ازدواج و طلاق مسئولیت دارند که این شرایط را به زن و شوهر توضیح دهند.”

“بعضی سردفتران از انجام این وظیفه چشم‌پوشی می‌کنند، در حالی که زن و شوهر به اندازه‌ی زیادی درگیر عشق و ارتباط تازه‌ای هستند که به‌طور معمول کمتر کسی آگاهی دارد که امضاهایشان چه تبعاتی دارد.

یکی از شروط مهم در قباله نکاح، شرط انتقال تا نصف دارایی شوهر است. البته این مقدار نباید از نیمی از دارایی تجاوز کند، اما ممکن است کمتر از نصف باشد، مثلاً ربع، خمس و مقادیر مشابه.”

“زوجین با امضای این شرط موافقت می‌کنند که زوجه حق دارد در دارایی‌هایی که شوهر پس از ازدواج به دست می‌آورد، سهیم شود. اما شرایط اجرایی این بند و نحوه استفاده زن از این حقوق موضوعاتی است که نیازمند بررسی است.

با توجه به بند ‘الف’ شرایطی که در سند ازدواج مندرج می‌شود، اگر طلاق به دلیل درخواست زن نباشد و دادگاه مشخص کند که طلب طلاق ناشی از تخلف زن از وظایف همسری یا رفتار ناپسند و اخلاقی او نبوده است، زوج ملزم است نصف دارایی‌هایی که در طول زندگی مشترک با هم به دست آورده‌اند را بصورت رایگان به زن منتقل کند.”

تنصیف دارایی

شرط تنصیف دارایی چیست ؟

زهرا زارعی بهترین وکیل خانواده در شیراز

زهرا زارعی هستم وکیل پایه یک دادگستری دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد حقوق خصوصی با 6 سال سابقه در امر وکالت . تمام تلاشم این بوده که بتونم تمام مردم عزیزم رو با مسائل خرد و کلان حقوقی آگاه کنم تا بتونن خیلی هوشمند و آگاهانه با وقایع پیرامون خودشون مواجه بشن .

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
دوست عزیز از اینکه ما را با نظر زیبای خود یاری میکنید سپاسگزاریمx